Qui som?

Viatgers Inquiets és un blog de viatges que neix després d’haver pres la decisió de prendre’ns un any sabàtic per fer realitat un dels nostres somnis: fer la volta al món. El blog és la nostra bitàcola de viatge; un recull del que fem, de les nostres experiències i de les nostres opinions personals. Amb les paraules podem narrar fets però, sovint, les imatges són més explicatives. Per això, dediquem una atenció especial a seleccionar les nostres fotografies que us presentem a la galeria amb l’esperança que us puguin inspirar futurs viatges. Aquí també hi trobareu tota la informació (ruta, vols, assegurança de viatge, pressupost, etc) que anem recopilant al llarg dels nostres viatges i que esperem que pugui ser útil a qualsevol viatger.

Darrere de Viatgers Inquiets hi ha l’Ingrid i l’Eloi, una parella que es va enganxar al plaer de viatjar després del nostre primer viatge al nord de l’Índia el 2008. Des de llavors, les nostres ganes de conèixer el món, fan que busquem qualsevol motiu per escapar-nos. Viatgem de manera independent que fa que ens sentim lliures i puguem adaptar el viatge en cada moment segons el que ens vingui de gust.

Contacta amb nosaltres

Estàs preparant un viatge i necessites més informació? Penses que podríem col·laborar en algun projecte? No dubtis en contactar amb nosaltres, estarem molt contents!

Omple el següent formulari, et respondrem tan aviat com puguem.

 

Nom*

email*

web

Assumpte

El teu missatge